*** شرکت تهران حرا تنها نماینده مجاز زینگا متال بلژیک در ایران می‌باشد. ***
 
فارسی | English
 canada goose hybridge lite spirit on sale canada goose hybridge lite spirit on sale, canada goose hybridge lite spirit on sale, canada goose sweater jacket outlet store, canada goose outerwear new york store online, canada goose cheap real store, real canada goose langley by special, canada goose retailers oslo on sale, holt renfrew edmonton canada goose, canada goose expedition parka helsinki
5 4.9 1 1072 524

canada goose hybridge lite spirit on sale

I’M SWITCHING.
Tää kevät about ollut ihan kumma. Koko ajan sattuu ja tapahtuu. Melkeen joka nurkan takaa pöllähtää jotain uutta kivaa. Tai joku uusi kiva. Ja kaikki tapahtuu ihan suunnittelematta. ilman mitään sen kummempia odotuksiakaan authentic canada goose hybridge lite spirit on sale .

Ja miksi mä höpisen tällaisia. Absolutely no ensinnäkin siksi. että pää about päässyt ehkä kevätauringossa vähän pehmenemään. mutta toisekseen siksi että pari viikkoa sitten pääsi sattumaan myös ihan ihmeellinen juttu. Koko homma tapahtui vähän vahingossa ja yllättäen. Juttu lähti liikkeelle puolihuolimattomasta keskustelusta kaverin kanssa. josta viikon päästä löysinkin itseni jo palaveripöydästä ja pian sen jälkeen papereita pyörittelemästä. Kaikki tapahtui tosi äkkiä canada goose hybridge lite spirit on sale .

Tai absolutely no canada goose hybridge lite spirit on sale shop . tapahtuu, canada goose parka kensington femme store online . Huomenna.

NFV meinaan muuttaa. Ja tietty meikä – ja toivottavasti kaikki ght ihanat – mukana.

Iiiiäääk. Jännittää hulluna.

Musta tuntui tosi pitkään siltä canada goose hybridge lite spirit on sale . etten halua varmaan enää ikinä muuttaa minkään blogiportaalin alle. Mikään tarjous ei vaan oo tuntunut yhtään omalta ja kun kerran silloin syksyllä blogin pariin palatessani päätin real canada goose hybridge lite spirit on sale . etten lähde enää tekemään mitä��n mikä ei tunnu ihan täysin only multa. niin enpä ole sitten lähtenyt. Ja hyvä niin, cheap canada goose branta online .
Sitten canada goose hybridge lite spirit on sale . ihan vahingossa. tuli vastaan paikka joka tuntui heti tosi hyvältä canada goose hybridge lite spirit on sale for cheap . Kodikkaalta. Lämpimältä. Hemmetin aidolta ja rehelliseltä canada goose expedition parka helsinki . Ja superhyvältä tuntui myös ze. kuinka aidosti siellä tykättiin musta ja oltiin innoissaan mun tekemisistä holt renfrew edmonton canada goose . Ajatuskin pistää hymyilyttämään.
Paikka about ehkä vähän erilainen kuin mihin ght ja mä ollaan aiemmin tällä tontilla totuttu canada goose retailers oslo on sale . mutta only siksikin ze tuntui ihan täydelliseltä ajatukselta – haasteelta. Vaikka ollaankin vähän erilaisia real canada goose langley by special . niin passataan tosi hyvin yhteen. Täydennetään toisiamme. vois joku sanoa. Saadaan molemmat toisiltamme jotain uutta ja jotain vähän erilaista.
Ja mikä tärkeintä canada goose cheap real store . saan olla siellä ihan oma itteni. Only tällainen. vähän erilainen. ilman mitään paineita.

Sinne minä menen.
Tuutteks ght mukana.
Tulkaa. en mä hei uskalla mennä yksin.

Muutto tapahtuu nyt tulevan yön aikana ja huomisesta maanantaista eteenpäin mut löytää Bella-blogien alta. Uusi viikko. toukokuu ja siis oh. kesä. alkaa siis uuden blogikaton alla.

Mikään itse blogissa ei muutu. Paitsi postaustahti tietty aktivoituu jonkun verran. nyt kun ehdin panostaa tähän taas enemmän. kun alan pitkän tauon jälkeen tekemään hommaa taas ihan täyspäiväsesti ja duunikseni canada goose outerwear new york store online . Kun portaali hoitaa osan mainosmyynnistä (esimerkiksi bannerimainonnan). niin oman energian ja ajan voi käyttää ihan vaan itse bloggailuun. Siihen. mihin kuuluiskin canada goose sweater jacket outlet store .
Muutamia bannereita siis ilmestyy blogin ylä- ja sivupalkkiin. mutta Bella hoitaa tän homman mielestäni ihan tosi nätisti. Saitti miellyttää muutenkin – ainakin meikämmmin – esteettistä silmää. Ze on rauhallinen. ei vilkkuvia ja välkkyviä mainoksia. ei törkeitä lööppi-tyylisiä hehkutuksia ja bloggaajien persoonan kauppaamista ja markkinoimista.

Hihii. niin kivaa. Uusi alku ja uudet kuviot.
Ja hah. silti ihan vanhat. Sama meikä ze on, canada goose francecom outlet . Mutta paikalleen ei saa jäädä junnaamaan ja uusiin haasteisiin pitää tarttua. eiks national insurance.

Niin ja hei. Blogin ulkoasun kanssa tullaan varmaan säätämään jonkun verran vielä huomisen jälkeenkin. joten samalla voisin ottaa myös mielelläni teiltä vähän parannusehdotuksia tai idiksiä vastaan siihen liittyen. Haluutteks ght nähdä jotain muutoksia täällä. Ja ilmotelkaa nyt ainakin silloin. jos joku juttu blogissa ei toimi normaalisti tai bugittaa.

Huudelkaa siis vaan ihan vapaaasti kommenttiboksiin. Ja hei. fiiliksiä nyt tästä muutosta saatte ainakin luvan huudella. Tai ette saa lupaa canada goose hybridge lite spirit on sale . vaan mää käsken. Mikä meininki. miltä tuntuu. Musta tuntuu superhyvältä. mutta aiii vitsi kun jännittää kyllä myös ihan pershanasti.


 Copyright ©2011 Tehran Hara Company, All rights reserved.
نماینده انحصاری شرکت زینگا متال بلژیک در ایران